🌷 Påskförsäljning - Spara 50% 🌷

Hur man använder Pearlwax™

Step 1

Häll i pärlorna och slå på värmaren

Häll i pärlorna och slå på värmaren Sätt värmaren vid den högsta temperaturen och häll i vaxpärlorna. Vänta tills pärlorna har smält helt och vid behov runt lungt och fint. Testa på handflatan om vaxen har rätt temperatur. Ställ sedan in värmaren på medium värme.

Step 2

Applicera ett lager med Pearlwax™

Rengör hudområde som ska vaxas. Kontrollera hårens riktning. Applicera ett tunt lager längs hårets riktning. När vaxet har torkat drar du bort vaxet mot hårets riktning.

Step 3

Vård efter behandlingen

Efter behandlingen kan du avsluta med lite olja utan parfym och kräm som innehåller aloe vera.

Tips & Tricks

Temperatur

Det absolut viktigaste kriteriet för en bra vaxbehandling är att hitta rätt temperatur. Ofta är rätt temperatur någonstans mellan 50-100%. Om vaxen inte är tillräckligt varm kommer den att ligga på håret istället för att ta tag i håret. Till exempel upplever du att vaxen inte får alla håren, är det i 9 av 10 fall eftersom vaxen inte är tillräckligt varm. Se dock alltid till att vaxen inte är så varm att du bränner dig själv!

Rengöring

Det är inte nödvändigt att rengöra värmaren efter användning. Låt bara vaxen svalna och värma upp den igen nästa gång. För att förhindra bakterier rekommenderar vi att du har ett lock på värmaren under uppvärmning, kylning och förvaring. Låt bara överskottsvaxet stanna i värmaren och använd det nästa gång. Om du har överskott av vax kan det värmas upp nästa gång du behöver Pearlwax™.

Hur man använder Pearlwax™
hemma med dig själv

Vaxning av benen

Vaxning af bikinilinjen

Vaxning av armar

Vaxning i ansiktet

Vaxning av rygg eller bröstet för män

Intimvaxning

Om produktet

Pearlwax™ är baserat på naturligt bivax. Bivaxet gör att det varma vaxet inte fastnar på huden utan endast på hårstråna. Detta resulterar i ett väldigt vackert och varaktigt resultat och kan skona din hud mot slitage.

Pearlwax™ kan användas av alla hudtyper eftersom vaxet är skonsam mot huden. På så sätt kan du med Pearlwax™ undvika små irritationsprickar, skäggpest och inåtväxande hårstrån som du annars får vid normal rakning.

Ju fler gånger du vaxar, desto färre och finare blir håret. Vid vanlig rakning växer håret tillbaka snabbt igen. Då märker man stubben men med Pearlwax™ får du njuta av din lena hud i upp till fyra veckor vid användning av vax beroende på hårväxt.

Pärlvax är ett relativt nytt fenomen som har blivit populärt över hela världen på grund av spridningen via sociala medier. Och det finns en bra anledning till att det nya hårborttagningsverktyget har blivit en hit - testa på det själv!

Vanliga frågor

Hur långa ska hårstråna vara för optimal effekt?

Dina hårstrån ska helst vara minst 3-5 mm. långa för att du ska uppnå önskad effekt av vaxbehandlingen. Jo längre de är, desto lättare klibbar sig vaxet fast.

Följer det med en applikatorpinne?

Yes! Det medföljer alltid 3 applikatorpinnar med varje påse du beställer. Applikatorpinnarna fördelas jämnt mellan våra 3 olika storlekar: Stor, Medium och Liten.

Hur många behandlingar räcker en påse till?

Till mindre områden som armhålor och ansikte räcker en påse till flera behandlingar - vid vaxning av större områden som t.ex. ben räcker det till ca. en behandling.

Vilka betalningsmetoder kan jag betala med?

Du kan betala med kredit- och betalkort (Mastercard, Visa och Visa-Dankort), Klarna och PayPal.

Vad är er leveranstid?

Vi levererar inom 2-4 dagar till hela Sverige. Vi skickar med spårningnummer så att du kan följa ditt paket hela vägen.

Vad innebär er nöjdhetsgaranti?

Det är väldigt enkelt! Om du inte är nöjd med produkten kan du lämna tillbaka dina produkter och få tillbaka pengarna - även om du har använt det!

Köp nu
Copyright © 2018 Pearlwax™