Så vaxbehandlar du ditt ansikte - få utstråling och självförtroende

Så vaxbehandlar du ditt ansikte - få utstråling och självförtroende

Ett slät ansikte ger dig utstråling och självförtroende. Att ta bort irriterande och oönskade hår, kan med garanti få dig att känna dig mer sexig. Vaxbehandling av ditt ansikte där hemma, är både enkelt och kostar bara en bråkdel av vad de ville i en salong.

 

Köp vuxen

 

Det första steget är att köpa et komplett PearlWax Startpaket, den innehåller allt vad du behöver för att börja bra. Vår vax är testad och godkänd av dermatologer och är utvecklat till känslig hud.

Har du redan allt vad du behöver, är det bara att komma i gång ? 


Se alla våra paketlösningar här >>

 

Rengör din hud

 

Rengör din hud med en ansiktstvål och var säker på att du tvättar områden du önskar att vaxa extra bra. Det är också viktigt att du tvättar dina händer innan behandlingen,  då de också vill komma i kontakt med vaxen. Vi rekommenderar också att du exfolierar ditt ansikte med en scrub dagarna upp till behandlingen.

 

Klargör heatern och vaxen

 

 

Följ instruktionerna som är fäst till din PearlWax Heater och värm upp vaxen till den rekommenderade temperatur. Var extra uppmärksam på vaxens temperatur innan du påförar den. Huden i ansiktet är mycket känslig och brannmärken är både fula och obehagliga. Temperaturen kan kollas genom att ta lite av vaxen på handleden.

 

Påför och ta bort.

 

Sprid vaxen ut i ditt ansikte i ett tunt och jämnt skikt. Låt vaxen torka. Dra vaxen av i en snabb rörelse mot håren. Undvik att dra med håren, då du riskerar att bryta håren av, istället för att ta bort dem helt.

 

 

Smärtlindring

 

Lägg strax tryck på det vaxade område med handen för att nedsätta smärtan. Undvik att vaxa mer än en gång på samma ställe, då det kan förorsaka onödig skada på huden. Påför ett skikt av din favorit ansiktskräm, gärna en som innehåller aloe vera.

 

 

Exfoliera

 

Exfoliera både dagarna före och efter vaxbehandlingen - det är viktigt. Det gör ansiktet lenare och bevarar resultatet resultatet i längre tid. Gör du det regelbundet, håller resultatet i helt upp till 4 veckor!

 

 

 

Tips och tricks

 

 

Använd en förstorande spegel. Om du kan se var du vill påföra vaxen, får du tagit bort flera av de oönskade håren.

 

Prova vaxen innan. För att undvika en allergisk reaktion rekommenderar vi att du påförar ett mindre skikt vax på en arm eller ben.

 

Om du är rädd för smärtan, prova då en smärtnedsättande sprej. En sådan sprej kan nedsätta smärtan lite grann.