Leverans

Levereras inom 2-4 arbetsdagar med Bring.

Pris med bring: 29 SEK

Gratis leverans vid köp över 699 KR.Vi strävar efter att skicka alla paket inom 24 timmar på vardagar, men under hektiska perioder kan det uppstå förseningar.

Vi levererar med Bring. När produkten levereras från vårt lager får du ett mail från oss med det spårningsnummer som du kan använda till att spåra paketet. Varor som är på lagret levereras inom 2-4 arbetsdagar om inte annat anges i produktbeskrivningen.

Ofta ställda frågor

Det kan också vara så att du kan hitta svar på din fråga i våra ofta ställda frågor, som vi har utformat utifrån de frågor vi oftast får från er kunder, på vår kundservice. Därför är det stor chans att du kan hitta ett svar på just ditt problem om du tittar där först. Vill du läsa vår fullständiga lista med ofta ställda frågor, kan du hitta dem här. Får du inte svar på din fråga, tveka inte att kontakta oss, så ska vi försöka vara behjälpliga!

Gå till vår FAQ

Kundservice

Behöver du hjälp angående en beställning eller har frågor om våra produkter? Kontakta oss via vår kundservice, där det alltid finns en vänlig själ redo vid tangenterna som säkert kan hjälpa till med att lösa ditt problem.

Gå til kundservice