Börja bra med Intim vaxbehandling - få det bästa resultatet varje gång!

Börja bra med Intim vaxbehandling - få det bästa resultatet varje gång!

Så här kommer du igång med intim vaxbehandling

 

Intim vaxbehandling rör hårborttagning i underlivet och täcker allt från bikinilinjen till de mer känsliga områden.

 

Om du aldrig har fått det gjort innan, antingen i en salong eller där hemma, har du helt säkert några frågor till processen. Har du provat det innan, och vill veta mer är detta också ett inlägg för dig.

 

Behandlingstyper

 

Det finns 4 grundläggande typer av intim vaxbehandling:

 

Bikini 

 

En standard bikinivaxning går ut på att forma håren i en omvänd triangel, längs troskanten.

  

 

Udvidgat bikini 

 

Med en udvidgat bikinivaxning ta man bort mer hår än vid den vanliga bikinivaxningen och går efter en mindre och smalare triangel.

 

Brasiliansk 

 

Vid en brasiliansk behandling, går man efter att ta bort all hår i bikinilinjen och lämnar en smal linje där framme. Håren tas bort från toppen och ner.  

 

 

Hollywood

 

Vid en Hollywood-behandling ta man bort alla håren där framme och där bak - en komplett hårborttagning.

 

 

Vad kan du förvänta dig av din första behandling?

 

Först och främst, är vår vax baserad på naturligt bivax av hög kvalité, som är utvecklat av vaxspecialister. Det betyder att vaxen är skonsam och du får ett snyggare resultat. 

 

Allas hud reagerar olika på intimvaxning. Du kan uppleva irritation och rodnad de första gångerna, då huden är utsatt för mer slitage än vanligt. Vi rekommenderar att du läser mer om hur du klargör och tar hand om din hund efter behandling här.

 

6 råd till en fantastisk vaxbehandling där hemma

  

Du vill kanske uppleva att huden kliar lite när håren växer ut igen, men effektiv vård vill nedsätta irritationen.

 

Kom hiåg att när du vaxar intimt, ska du vara extra noggrann med hygienen.

 

Gör intim vaxbehandlingen ont?

 

Smärttröskeln är olik från person till person, men vår produkt är utvecklat till att nedsätta smärtan. Om du är ny på att vaxa blir du högst sannolikt överraskad den första gången, då det inte är helt smärtfritt. Men bara ta det lugnt, desto mer du vaxar, desto tunnare blir håren och därmed nedsättas smärtan ?

 

 

Hur ofta ska du vaxa?

  

Alla är olika, men de flesta väljer att vaxa efter 4-6 veckor, då det är där håren har blivit synliga igen. Regelbunden behandling är viktigt och ser till att dina hår växer tunnare och finare ut.

  

Får jag raka mig mellan vaxbehandlingarna?

 

Vi rekommenderar att du inte gör det, då det får dig ur din regelbundna behandlingscykel. Ditt hår behöver minst 4 veckor till att växa ut igen innan det kan vaxas. Är det en nödsituation, är det okej att raka sig, men tänk dig om en extra gång innan!

 

Hur långa ska håren vara?

 

Håren ska vara ca. 3-5 mm långa. Vid de första behandlingarna rekommenderas det att håren är upp till 10 mm långa. Kom ihåg - Håren blir tunnade för varje intim vaxning du gör.

 

Hur lång tid tar en behandling?

 

Allt efter hur mycket hår du har, och vilken behandling du önskar, kan det ta allt från mellan 15 till 45 minuter. Men kom ihåg att det är en process, och det hjälper inte att stressa igenom.

 

Varför vaxa intimt med PearlWax?

 

PearlWaxs flytande form, kombinerad med värmen gör det lätt att påföra på huden och börjar att kyla ner så snart det kommer på huden. Det gör att vaxen klibbar sig till håren med det samma, och kan tas bort utan strips när det har torkat. Varm vax är otroligt bra til de mer envisa håren och gör det perfekt till intima behandlingar.

 

Sammanfattning 

  

Varm vaxbehandling av underlivet blir mer och mer populärt för varje år och fler kvinnor upplever de många fördelarna. Om du överväger intimvaxning själv och är bekymrad eller har flera frågor är detta helt vanligt. Vi vill med glädje hjälpa dig, så ring eller skriv äntligen till os!